Rahareikiin kulutus: -200 euroa
Tulot: +160 euroa + kasa hiertymiä
Tuhottu: Aita (taas), nurmikko, hygienia, kengän pohjat, hirveä määrä ruokaa, kaksi vaatepartta ja paljon aikaa elämästämme
Heinä kuorma saapui. Itkien maksettiin taas 200 euroa siitä, että kultamussumme saavat syödä ne muutamassa hetkessä. Heiniä ei tietenkään voi jättää keskelle pihaa, joten hihat heilumaan ja heinät latoon. Tämän jälkeen taas pystyin toteamaan maksimaalisen likaisuuden... Vaatteet heinissä pysyvästi ja hiki haisi kilometrien päähän.
Päivällä oli talutusratsastus. Luppe pappa sai jäädä talliin, mutta Jesse ja Daisy joutuivat töihin. Harjattiin hevoset huolella ja jostain syystä kaikki liat siirtyvät aina harjaajiin. Sitten 2 tuntia käveltiin edes takaisin ja saihan siinä kunnon hiertymät. Ei varmaan kannattaisi laittaa tallikenkiä kun tietää jo valmiiksi joutuvansa vaeltamaan.
Illalla oli 5 minuutin taivas, PÄÄSTÄÄN SAUNAAN! Hiukset seisoivat päässä, hiki haisi ja vaatteet olivat aivan yltä päätä heinissä ja kurassa. Onneksi hevoset hoitivat homman kotiin ja karkasivat taas. Aidat pomppivat perässä ja hevoset juoksivat nurmikot rullille me perässä ravaten. Loppujen lopuksi kun ne oli saatu raahattua talliin niin Jessekin vain räpsytteli valkoisilla ripsillään... Ei sitä siinä voi kovin vihaisena olla. Taas ne sai heti anteeksi ja ruoka tarjoiltiin heti paikalla hiukset, silmät ja järki seisoen.

Ilta (ja saunavuoro) kuluivat mukavasti aitoja korjaten, hevosia metsästäessä ja sitten karkureita hoitaessa. Vapaa-aika ja hygienia ovat aivan yli arvostettuja, ehtiihän sitä haudassakin nukkua.