Äiti ja isä lähtivät aamulla rippi- ja syntymäpäivä juhliin sekä vievät Essin ja Minjan kotiin. Minä hullu taasen luvauduin vara Sirkuksi ja päivä on mennyt juostessa kieli vyön alla... Huoneiden siivousta ja luovutusta, saunan lämmitystä, hevosten hoitoa, laskutusta yms. muuta mukavaa...

Ville ja Veke lähtivät aamusta mökille tekemään "Ruska-paakulle" laituria. Niin siis meidän veneen nimi on Ruska-paakku, laitan alle pari kuvaa veneestä alkuperäisessä kunnossa niin pystytte päättelemään miksi kyseinen nimi.

1246734406_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246734498_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mieheni meinasi ensin ristiä veneensä minun nimeni mukaan, mutta lupasin avioero papereiden tulevan välittömästi postissa tuollaisesta solvauksesta ja kunnian loukkauksesta.

Lähdettiin Emmin ja Nellan kanssa saunassa käymään ja puhuimme kuinka ei huvita yhtään mennä uimaan kun on niin kylmää ja tuulista kävellessämme saunalle päin. Saunan nurkalta teinkin 100metrin pikaspurtin kun näin meidän vesitrampoliinin irtoavan laiturista juuri ja lähtevän aallokossa kuljeksimaan. Kerkesin vain hihkaista Emmille että pitää Nellasta huolen ja vaatteita heitin pois koko juoksu matkan laiturille asti. No sain kuitenkin trampoliinin takaisin ja tulihan sitten käytyä uimassakin.

Päivä vihdoin pulkassa ja muistin (toivottavasti) hoitaa ja ruokkia kaikki elikotkin. Taidan vajota tajuttomaan tilaan heti kun pääsen sänkyyn ja viimeisenä ajatuksena rukoilla, että Sirkku palaisi pian takaisin.