Nalle heräsi vasta puoli yhdeksältä ja saatiin nukuttua tosi hyvin! Ihanaa! Ilmojen viilentymisessä on myös hyvätkin puolensa. Koti on edelleen kuin kaatopaikka, yllätys,yllätys...

Paettiin päätalolle ja aamupuurojen sekä muiden hässäköiden jälkeen Essi, Minja, Krisse ja Niikakin heräsivät. Tänään tapahtuu vieraiden vaihtoa, Krisse ja Niika lähtevät kohti Tamperetta ja Villen veli Veikko sekä emäntänsä Emmi saapuvat. Veikko on myös Nellan kummisetä ja olen tyytyväinen valintaan. Veikko viettää Nellan kanssa suhteellisen paljon aikaa vaikka kaukana asuvatkin.

Löydettiin muuten tänään hevosien vienti reissulla syykin siihen tappaja-ahveneen, meidän naapurilla on The Ring kaivo pihassaan ja pahat henget siis vaikuttavat järvemme kaloihin. Hevosten viennin jälkeen menin meille siivoamaan (vihdoin...) ja tiskivuorikin oli saanut oman osuutensa pahuudesta; olivat alkaneet löyhkätä ja varmasti jossain olisi ollut jonkinlaista kasvustoakin... PELOTTAVAA! Mutta nyt koti taas inhimillisessä kunnossa.

Juksattiin Veikko kun saapuivat neljän maissa. Äiti otti Nellan ja meni keittiöön piiloon, ja me katsottiin kauanko kummisedällä menee huomata ettei Minja ole Nella... Kieli ulkona Menihän siinä hetki, ja naurua riitti kun Veke kävi lööpertämässä ensin ja sitten kuului vain "...ja eihän tämä edes ole Nella!"

Saunottiin, naurettiin tunti teini kommelluksille ja käytiin katoksella syömässä. Nella söi taas kuin lintu; kolme kertaa oman painonsa. No hyvähän se on kun syö niin jaksaa nukkua.

Nella nukahti taas kivasti ja huomasin jälleen kerran miksi aikoinani rakastuin aviomieheeni. Heitettiin huulta ja Villellä on aivan mahtava huumorintaju (tai surkea, mutta joka tapauksessa samanlainen kuin minulla). Sai nauraa taas vatsa kippurassa kun ajateltiin uusia seinäkalenteriamme kun kaikki jäävät sitä aina meidän oven pieleen lukemaan. Jotain "älä kyttää" loppuun ja mitä erikoisempia merkintöjä viikon seksi-messuista... Hulluilla on halvat huvit ja idiooteilla ilmaiset.

Äiti ja isä lähtevät huomenna pk-seudulle rippijuhliin ja 50-vuotis synttäreille, sekä samalla vievät Essin ja Minjan kotiin. Minä reppana taas puolestani joudun leikkimään Sirkkua... Huoneiden siivousta, saunan lämmitystä, majoittujien vastaanottoa yms.  Kiire päivä siis edessä, ja yksi takana... Öitä! Minä lähden rakkaideni väliin.