Heräiltiin 8 maissa Nellan kanssa ja Ville oli jo lähtenyt töihin (yllättäen, niinkuin joka aamu...) Kotona on aivan järkyttävä kaaos, mutta en jaksa siivota kun on mahdollisuus jonkinlaiseen sosiaaliseen kanssa käymiseenkin. Essi ja Minja-neiti sekä Krisse poikaystävänsä kanssa tulivat eilen yökylään Sirkun luokse ja Essiä en ole nähnyt pauttiarallaa 6 vuoteen eli juteltavaa riittää.

Mentiin Nellan kanssa taas päätalolle jalkoihin pyörimään Sirkulle (pahoittelen äiti! Kieli ulkona) ja keiteltiin puuro aamupalaksi. Minjan herättyä pikku-neidit tekivät tuttavuutta ja siitähän se uusi kaverisuhde alkoikin. Tytöt ovat koko päivän leikkineet ja kulkeneet yhdessä, ja kieltämättä on ollut ihanaa kun tytöt ovat niin saman ikäisiä ettei toisiaan tarvitse "varoa". Välillä hakattiin fiksun oloisina palikoita yhteen, sitten kirkaistiin välissä ja yritetään yhdessä rappusiin pakoon tai hipsiä kissoja kiusaamaan.

Minja on vain 2kk Nellaa vanhempi ja kävelee jo täyttä häkää. Näyttää niin omituiselta kun molemmat saman kokoisia... ja meidän Nellan ei sitten tarvitsisi oppia kävelemään ollenkaan! Nooh... Pitää varmaan laittaa likka tuohon Otto-koiran juoksunaruun kiinni sitten päiviksi.Silmänisku

Laitoin nopeasti (valmis-)kasvissosekeittoa ja tyttöjen syötyä vietiin ipsut nukkumaan rattaisiin. Haettiin jo kesken päivän hevoset pois laitumelta kun aurinko ja ötökät vaivasivat liian pahasti. Sitten ruvettiin koko porukalla laittamaan jämä heinäpaalit latoon suojaan ja olen melko varma ettei Krissen kaveri halua enään ikinä tänne hullujen maalaisten keskelle... *virn* Pistävää heinää, 30-astetta lämmintä, pölyä, hikeä ja heinää JOKA paikassa. Kun heinät oli saatu suojaan, niin lähdettiin Sirkun, Essin ja Krissen kanssa uimaan kun tytötkin vielä nukkuivat (tosin heräsivät molemmat sillä sekunnilla kun äidit loikkasi veteen). Vesi on aivan mielettömän lämmin, 25 astetta!

Mentiin Essin, Minjan ja Nellan kanssa hiekkikselle leikkimään, mutta tultiinkin melko pian takaisin... Kissat olivat käyttäneet hiekkista laatikkonaan ja epämieluisia yllätyksiä alkoi nousta päivän valoon.

Syömisen jälkeen lähdettiin saunaan ja minulla oli AH! niin ihana Nella vapaa tunti! Ville piti Nellaa saunan ajan ja on ihana vain hetken aikaa saada olla vaikkei Nella nyt mikään hankala olekkaan. Vakuutuimme Krissen ja Essin kanssa Kuhmoisten merihirviöstä sillä Krisse oli kuulemma illalla nähnyt soudellessaan mielettömän ison kalan, joka ei kuitenkaan ollut hauki eikä ahven, mutta omasi piikikkään ison evän. Vaihtoehdoiksi jäi tämä ko. merihirviö, hyvä mielikuvitus tai tappaja ahven. Pidimme eniten merihirviö tittelistä.


Saunan jälkeen mentiin kodalle paistamaan muurinpohja lettuja *nam nam* ja oltiin juuri lähdössä nukkumaan, kun yksi Sirkun asukkaista juoksi kertomaan hevosten olevan karkuteillä. No mukava iltalenkkikin tuli siis tehtyä hevosia saalistaen ja letuista saadut kalorit kuluivat varmasti. Sanokaa minun sanoneen; Huoleton on se hevoseton nainen!

Nyt alkaisi olla päivä pulkassa... Nella nukkumassa ja koti edelleen sekaisin... No mikäs tässä netissä roikkuessa.