Ville muisti 2. hääpäivän! Aamulla heti onniteltiin, sain suklaarasian ja ennenkaikkea; SAIN MENNÄ RATSASTAMAAN! Nauru Olin niin otettu näistä huomioista ja vapauksista, että annoin Villelle luvan lähteä ampuilemaan isäni ja veljeni kanssa. Eli hääpäivän vietto- Ville vahtii Nellaa ja minä ratsastan. Sitten vuorojen vaihto eli minä vahdin Nellaa ja Ville menee ampumaan... Vietetään hääpäivä hienosti 10km päässä toisistamme.... Silmänisku No ei valittamista; kai se vapaa-aika on juhlaa pienen lapsen vanhemmille. Ja hieroin minä sentään Villen selän ja niskat huolella.

Nella on edelleen jotenkin omituisen kiukkuinen... Olisikohan taas niitä hampaita tupsahtamassa jonnekkin päin? Tänä iltana en jaksanut alkaa kokeilemaan mitään uutta nukkumaan menon suhteen. Halusin vain tytsyn sammumaan, niin saa hetken olla rauhassa päivän rähjäysten jälkeen. No huomenna on päivä uus... (tai sitten ei...)

Autoin tänään pikkuveljeäni huoneensa siivouksessa (imuri puree ja rätti ällöttää). Löysin todella sen "3 sentin" pölykerroksen kaappien päältä. Siis ajatelkaa paljon on pölyä, jos rätti ei siihen pysty! Kun yritti rätillä pyyhkiä, niin pöly muuttui sellaiseksi mustaksi tahmaksi.... Pelottavaa... Jokin epämääräinen kasvusto oli siis valtaamassa sen kaapin päälysen.

Taidan mennä facebookkiin käväisemään, vetää rasiallisen suklaatia napaan ja painua mahani viereen nukkumaan.