Heti aamusta asti hatuttanut aivan vietävästi.... Ei huvittanut edes Villelle ja hänen työmiehelleen laittaa ruokia, vaan "kehoitin" kauniisti hakeutumaan lähimpään ruoka-alan yritykseen. Lupaavasti tuntuu että huominen 2-vuotis hääpäivä saattaa olla oikea jymymenestys känkkiksen kera.

Tuntuu omituiselta, että viikon päästä minun pienen pieni 2-metrinen pikkuveljeni lähtee armeijaan. Muina vuosina sinne armeijaan on mennyt nuoria miehen alkuja, mutta näköjään tänä vuonna napataan lapsia melkeinpä kehdosta. Silmänisku Pitäisi kai oppia, ettei 20-vuotias ole enää "meidän pikku Maako". Autoin Markoa myös selvittämään vaatekokonsa ja herran pieksut mitkä kanootit sillä pojalla on jalassaan! Kengän numero 50! En ole edes tiennyt että melontavarusteita saa kenkäkaupoista.

Nella meni juuri nukkumaan. Nukutin taas meidän sänkyyn ja siitä nostin omaansa. Ei kenelläkään olisi hyvää vinkkiä miten saisi rauhanomaisesti totutettua lapsen nukahtamaan omaan punkkaansa suoraan? Tätä "jätä sinne, niin kyllä se nukahtaa ennen pitkään" hommelia en haluaisi kokeilla kuin aivan, aivan viimeisenä. Minulle tekee edelleen se Nellan itku niin pahaa ja sydäntä riipii.

Meillä on tosiaan Villen kanssa huomenna "pumpulihääpäivä" eli toinen hääpäivä. Onkohan Ville muistanut? Itse ajattelin antaa lahjan ja illalla tehdä pizzaa. Toivottavasti Ville nyt muistaa, niin ei joudu ottamaan avioeroa...Hymy Mentiin 070707 naimisiin ja Ville oli viime vuonna sitä mieltä että 1. hääpäivä on siis 080808. Unohti siis ensimmäisen hääpäivän tyysti ja minä uhkasin, että erottavahan se vissiin on jos ei toista muisteta. Aikookohan Ville siis viettää hääpäiväämme tänä vuonna 090909? Mutta mitenkäs sitten vuodesta 2013 eteenpäin menetellään? ...ja kaikki kun sanoivat meidän hääpäivän olevan niin helppo, että jopa Villekin sen muistaa... Päättämätön

Niin muuten! ONNEA ÄITI JA ISÄ 24. HÄÄPÄIVÄN JOHDOSTA! Ensi vuonna on vissiin pidettävä jo kemutkin teille... Tämä on muuten aika hauskaa, että vanhempieni hääpäivä on 6.7 ja meillä 7.7. Pikkuveljeni saa siis valita; joko 5.7 tai 8.7 joskus tulevaisuudessa.